Darwin Earthquest

Observació Etapa 10: Valparaíso

Contingut: Urbanisme
Eines 2.0: Geolocalització d’imatges

Quan Darwin arriba a Valparaíso ens explica com és la ciutat, els carrers i les cases. Aquesta descripció és bàsica per conèixer la forma de vida dels seus habitants.
Com és el lloc on tu vius? Què el fa diferent?

Fragment del Diari de Darwin Veure text complet

La vista que es descobreix des de l'ancoratge és molt bonica. La ciutat s'aixeca al peu mateix d'una sèrie de turons d'uns 480 metres i una mica escarpats. A causa de la seva posició consta d'un llarg carrer, que, variant la direcció, corre seguint el perfil de la platja, i al lloc on baixa un barranc, les cases s'hi amunteguen a un costat i l'altre.

Capítol XII. Pàgina 314.

Proposta a l'alumnat Veure text complet

Com és l’urbanisme del lloc on vius?

  1. Et proposem que  facis un àlbum de fotografies, georeferenciades, que permetin veure com són els carrers del lloc on vius, o els que tens a prop de l’escola. Atenció a la posició des d’on tiris les fotografies! És molt important per poder veure’ls bé!
  2. Registra’t a Locr.
  3. Si disposes d’un telèfon mòbil, amb connexió a Internet, pots enviar les teves fotografies a Locr i quedaran automàticament georeferenciades. Si no, pots fer-ho manualment, des de la pàgina web.
  4. Dins de les etiquetes que posis en el teu àlbum de fotografies, no t’oblidis de posar earthquestdarwin. D’aquesta manera tots els participants podran veure tots els àlbums que es vagin creant.

Tutorial sobre Locr


Ver mapa más grande

Per tipologia d'activitat
Comprensió Observació Orientació Argumentació

O per etapa del viatge
1234567891011121314151617181920